Huid & Voetstudio Evelyn

Visie voor huid & voetEen kleine impressie van Huid & Voetstudio Evelyn


Een kijkje in mijn studio...

Via onderstaande link kom je op mijn Instagram pagina terecht:

https://www.instagram.com/huidvoetstudioevelyn/


Productlijn Lanèche

Huid & Voetstudio Evelyn werkt met de productlijn van Lanèche. Dit merk is gericht op huidverzorging. Lanèche gaat verder waar andere stoppen door middel van de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden. Door deze combinatie en thuis de juiste producten te gebruiken kunnen we de huid in optimale conditie krijgen en huidproblemen verhelpen waaronder acne, rosacea, fijne lijntjes en rimpels, pigmentatie, verbetering van de huidstructuur en huidverjonging. Snel en zonder downtime!  Geen roodheid, schilfering, pijn of ander ongemakken na de behandeling.


Cadeaubon

Er kan een bedrag of behandeling naar keuze op vermeld worden, dat eventueel ook in delen besteed mag worden. Zo zit je altijd goed!
Je kunt de cadeaubon natuurlijk aanschaffen als je bij mij in de studio bent voor een afspraak. Ook kun je deze op afspraak vooruit bestellen en afhalen.

Hoe werkt het? De cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Indien gewenst is de cadeaubon in delen te besteden. Het bedrag op de cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor geld, of als resterende waarde worden uitgekeerd.
Let op: wil je een cadeaubon aanschaffen/afhalen? Aangezien de studio aan huis is gevestigd, werk ik alleen binnen de gestelde openingstijden en volgens afspraak. Alvast bedankt voor jouw begrip!
Workshop babymassage

Het is mooi om te zien dat de Shantala babymassage inmiddels over de hele wereld bekend raakt. In de Westerse wereld worden mensen zich steeds bewuster van de voordelen van massage en ook in het bijzonder van de babymassage. Een massage wordt gezien als weldaad voor lichaam en geest. Dat geldt ook voor baby's!
Babymassage kan worden ingezet voor ontspanning en pijnverlichting. Denk hierbij ook aan het behandelen van buikkrampjes en huilgedrag.

Bij de workshop babymassage wordt uitgebreid de tijd genomen voor jou en jouw kindje.

  • Waar: Op locatie aan huis
  • Duur:  1 - 1,5 uur
  • Setting: één op één tussen ouder(s) en kind


Interesse of wil je wellicht meer informatie? Stuur mij een berichtje en vraag naar de mogelijkheden.